Wie zijn wij?

Professionals:

Eugénie Berben

leraar/ pedagogisch begeleider/coach, trainer en vak deskundige op het gebied paard en dier breed/ equitherapeut.

(info@lerustiquezorg.nl)

Eugénie (1967) is afgestudeerd leraar en didactisch en pedagogisch gediplomeerd op HBO niveau. Zij heeft een extra studiejaar Psychologie gevolgd aan de KUB te Tilburg.Ze is begeleider, coach en hippisch therapeut en bovenal ervaringsdeskundige. Vanuit haar werk in het onderwijs is zij als geen ander op de hoogte van begeleidingsprogramma’s voor jongeren en jong – volwassenen. Als docent met bijzondere specialisaties als ” dier en gedrag”, tevens hippisch gediplomeerd instructeur is de cirkel rond. Daarnaast is Eugenie 17 jaar directeur van een gerenommeerd educatief bedrijf te Mierlo. Feeling haalt zij uit de natuur, omgang en het trainen met paarden en de samenwerking met een scala aan dieren in het ontwikkelingsproces van kinderen en jong- volwassenen.

 

Le Rustique Zorg is een professionele praktijk met de bijbehorende vergunningen en diploma’s op deze vakgebieden: Paardenhouderij, Instructeursdiploma, Trainen aan de Longe, Enkel-Twee-en Langspan diploma’s alsmede alle bijbehorende vergunningen en officiële diploma’s voor het houden van de diverse vogels.

Wij zijn geen hobbybedrijf, maar werken wel vanuit passie.


Ton Vermaesen

                             docent, begeleider, trainer

(info@lerustiquezorg.nl)

Ton (1952) is alweer ruim 10 jaar docent (o.a.) paraveterinair en begon zijn loopbaan in de laboratorium wereld. Binnen de medische wereld ligt ook zeker zijn passie en kracht waarbij hij altijd open staat voor vernieuwing. Mens en dier, maatschappij en opvoeding, milieu, toekomst en onderzoek zijn vakgebieden waar Ton dagelijks mee bezig is. Daarnaast heeft hij 25 jaar een eigen bedrijf gerund. Ton is didactisch en pedagogisch onderlegd en afgestudeerd op HBO niveau. Ton is coach en begeleider en op de achtergrond actief binnen Le Rustique Zorg.